На Різдво принесли цуценя.
Це дарунок мені від бабусі.
В капелюсі вмістилось щеня,
Але мама від нього не в дусі.
У будиночок кішки заліз.
Не дала та на родича згоди;
Та й подряпала цуцику ніс,
І за шкірку прибрала з господи.
Ну й кумедне було це щеня!
Воно з’їло всю киціну їжу,
За хвостом проганялось півдня,
Але спати залізло на діжу.
В діжі тій клекотіло вино.
І так зручно на ній і не зимно.
А на ранок сп’яніло воно,
С тої діжі скотилось нестримно.
Шуруділо по всім закуткам,
Хом’ячка відшукало й папугу.
Наробило безладдя котам,
Їжу в кішки поцупило вдруге.
А втомившись від всіх тих забав,
Спокійнісінько спить біля пічки.
За дарунком гармидер прибрав,
У різдвяну поклав рукавичку.
--------------------------------------
Вітаю всіх з Різдвом!!