Беру я від життя усе
Навіть немає що додати
Беру я від життя себе
Юрбі проклятій віддаюся брате
Беру навіки вічні славу
Беру весну я мляву
Сподобатися життю хотів
Сподобалась лиш моя тінь
Беру я від життя тебе
Беру навіки не прощаю
Я все ще добре памятаю
Я повністю все відчуваю
Люблю, люблю тебе
Люблю й не можу промовчати
Я буду світу всім кричати
Я буду вісті промовляти
Бери мене бери назад
Ти забирай на схронки
Якби я ще зумів кохать
Тримаючи тебе в долоньках