Я просто хочу бути разом з ним.
Я просто хочу бути, бути, БУТИ!
Віддатись почуттям цим неземним,
І про нудьгу і смуток свій забути.
Я просто хочу жити там, де він.
Довіку разом жити, жити, ЖИТИ!
Моя любов і доземний уклін
Йому, що научив мене любити.
2006/05/19