А у річці нема броду,
Та є береги.
Не цурайся свого роду -
Пам"ять бережи.
Вода знесе лист зелений
В далекі краї.
Шануй батька, шануй неньку
Й родичів своїх.
Приспів:
Родичаймось, родичаймось -
Ми ж одна сім"я.
Разом в горі,
Разом в щасті
Наша родина.
Защебече соловейко
Аж луна іде.
В тій мелодії серденько
Квітом розцвіте.
Як зберемося ми разом-
Стихне щебіт враз:
Щира пісня українська
Об"єднає нас.
Приспів.
А у річці нема броду,
Та є береги.
Не цурайся свого роду -
Пам"ять бережи.
Вода знесе лист зелений
В далекі краї.
Буде щастя на Вкраїні
У кожній сім"ї.
Приспів.