Вже Новий рік, як і торік, ступає на поріг
Нового й щасливого для усіх землян життя,
Де ні криз, ні апокаліпсису, що хтось прорік,
А тільки гарне і квітуче для нас майбуття.
Де всі здорові, веселі, успішні й кохані,
Де на долонях любові нас світ зігріває,
На травах духмяних колихає на світанні,
Сонечком в тім’ячко цілує, в росах купає.
Божим духом наші душі й серця напуває,
А ми духовно зростаємо в тій безмежності,
У неперевершеній красі, що окриляє,
Нас Ангели оберігають, бо ми в єдності.
Ти і я, і наша матінка-природа Земля,
Ми щасливі й безгрішні, бо на те Божа воля,
Від природи, від Бога й від нас, залежить життя,
Від добра залежить і доля, твоя і моя.