Сказав тобі що хочу бути поруч
А ти мені сказала - ні
Я жив на світі лиш тобою
Тепер немаю сенсу для життя.
Чому так сталось я незнаю
Напевно тому що полюбив
Одну тебе, одну єдину,
Таку як ти, ніде мені вже незнайти.
Тебе забути я не зможу
Бо ти для мене промінь сонця у житті моїм
Но ти мене уже не любиш
Незнаю любила ти мене чи ні
Тепер минув той час
Коли я марив лиш тобою
Тепер лишилася на серці ти
Спогадом на все життя
Твої очі два озерця, і твої тонкі вуста
І я прощаюся зтобою
І вже кажу тобі па-па