Живучи ілюзіями холодними-не помічаємо тепла,
Ідемо коридорами уявними,і все одно що там темнота,
Уві сні бачимо ідеальне життя.
Те життя поскладали із спогадів кращих,
Де усмішки,поцілунки і сльози від щастя,
Та цього нема,це все не існує,
Воно лиш твій час дорогоцінний марнує,
Життя теперішнє руйнує,
Не треба ось цього,забудь,відпусти..
Видали,витри,придуши,
Залиш все це,там де належить зостатись,
я знаю дуже боляче з ним розлучатись..