Листок паперу й ручка
Годиник що не зупиняється
Моє оточення сьогодні
В якому не існує спокою
В поривах розуму і серця
Шукаю правду світла
Не розкриту ні для кого
Розтоптане взуття
Й старий піджак
І дірява кишеня в джинсах
Не знайти у ній нічого
Окрім безодні мрій
Яка таїть в собі
Зелений змій й пачка цигарок
Сьогоднішня смерть для мене
Така солодка зі смаком мудрості
Неіснуючою у голові
За годиникову срілку я чеплявся
Із усіх сил зупинить її старався
Прекрасну мить того
Чого не було стаю повітрям
Просто час сильніший мене
Розчарування в собі все частіше
Й розуміння що легше бути
Кимось чим собою
І водночас не існувати ні для кого