Як вірити людям,
коли страх навкруги?
як вірити сонцю,
коли все у пітьмі?
Як жити потрібно,
щоб радість була?
І страх свій спалити до тла?
Складне це питання,
та відказка одна!
Як любить людина,
то віра одна для неї й для нього!
От справа така.
Коли віра всесильна
і страху нема,
то міцна та пара,
як сила свята.
Боїшся сказати,
але краще скажи,
бо не знатимете щастя
ви навік.
І любощі серце кохане зігріють,
всі прикрощі долі
відразу зомліють!
Лиш ти не ховай правди від мене,
каже все як є.
Найкраще чути правду тільки від тебе!
Надіюсь я щиро і віра така,
що ти не обманиш мене до кінця,
не порушиш любові святої буття!