Як змусити таку подивитися на мене
Які зорі й замки тобі потрібні
Я знищую себе думками про тебе
Про неймовірне нероздільне кохання
Довго час плине і нічого не стається
Як відчути твої справжні дотики
Навіть у снах нас не буває разом
Й нічого не зупинить мого страху
Перед справжньою, живою.