Ось дзвін прорізав тишину
Почув я дзвін, я звук почув!
В цьому пустельному краю.
Удар, удар і ще раз в мозок
Я з ніг валюсь, стоять несила
Пройшла! Проскочила могила!
Той дзвін розрізав тишину
Почув я дзвін! Я звук почув!
В цьому пустельному краю!!!
Я сьомий день, кругом , один
Я сьомий день голодний, злий
Я сьомий день блукаю тут.
Тут недалеко… погуляти
Піду пройдусь, щоб ноги розім’яти.
І в ту неділю по обіді пішов гуляти.
Дзвін не дзвонив, він вже співав
До служби звав, просив до Бога,
І до людей ідо творця, пішла у світ моя дорога.