Я не знаю про що написати,
Та в душі щось нейметься мені.
Я не знаю чого вам сказати,
Та мовчать остогидло мені.
В голові десь блукає майбутнє,
Серце рветься в минулії дні,
Розірватись би якось на двоє,
Або десь заховатись на дні.
Так багато в душі наболіло,
Хоч живу я не зовсім багато років.
Так багато би я говорила,
Та слова десь застрягли в мені.
Чого хочу, для чого живу я,
Заблукала я десь в монотонності днів.
І здавалось б не все так погано,
Але сум десь сховався в душі.
Може це якась хвора фантазія,
Може це дурнуваті думки,
Я стараюсь втекти від реальності,
Але нікуди з неї втекти.
́́