Метеорити життя залишили сліди-кратери на їх шкірі.
Вони сиплять до кави сіль, бо цукор закінчився.
Вони консервативні до мозку кісток.
Не люблять Дереша і кажуть, що в книжках не можна матюкатись.
З ними трохи сумно, іноді весело.
Вони населяють вагони метро,
Лінії електропередач і твої артерії.
Вони – лейкоцити суспільства.
Головна сфера їх діяльності – захист світу
Від ненормальності, схибнутості, яскравості.
Вони завантажують віруси
На сайти з словниками синонімів.
Забувай про них.
Не слухай того, що вони нашіптують, коли ти спиш.
Вони лише примари твого невиконаного майбутнього.
Бо ти обрав інший шлях.