Новий режим терору, підрежимність зла
Щоденний рев моторів нас щораз колише
І куля кулею пронизує дотла,
А ми про щастя всенародне завжди свищем.
Чекаючи режиму ми йдемо в народ
Говорячи, що в Україні нині кльово,
Зажовуєм брехнею щиро власний рот
Плетемо про добробут знову, знову й знову.
А що чека надалі: геноцид, тюрма
Життя за денним розстрілом чужого серця,
В нас волі залишилося таки катма -
Ми бісики пускаємо режиму вперто.
Новий режим терору, підрежимність зла
Щоденний рев моторів нас щораз колише
І куля кулею пронизує дотла,
А ми про щастя всенародне завжди свищем.
24.11.2012 року Львів