Так хочеться про все забути, заснути,
солодким, ніжним сном.
Побачити вісні весну,
вдихнути свіжий запах щастя.
Щоб в тому сні здійснились
найпотаємніші бажання,
чарівний світ, там голова
усім кохання.
Там сліз немає, там пелюстки троянд
вирують в небі тут і там.
І ти ніколи не відчуєш біль, у цьому сні,
немає кривдників душі.
Здається кращих снів немає, які б
приснилися тобі.
Та все ж це сон,
і ти це знаєш,
повіки свої відкриваєш і
новий день ти починаєш.