Серпень. Місяць останній, літній.
Балкон. Тиша. Свіже повітря.
Телефон. У руці. Інтернет.
Підключення. Надпис «connect».
Соц.мережа. Заявка у друзі.
Здивована. Трохи в напрузі.
В голові думки. Спогади.
Знайомі. Давно. Здогади.
Вінниця. Сьомий ліцей. БУга.
Зелені очі. Білявий. ШУльга.
Повідомлення. Перше «привіт».
То пізніше: метелик-живіт.
А зараз подумки – так треба.
Подальший контакт – немає потреби.
Без розуміння. То є доля.
Сприйняття всього – несвідоме.
Наразі ти – все. Божевілля.
День без тебе – ніби похмілля.
Екран телефону. Sleep, sugar.
Нікалюша. Знов напруга.
Але інша. Мила. Приємна.
Хвилювання. Може взаємне.
Надія. Віра. Сподівання.
Що в тебе, як в мене. Кохання?
І так. І ні. То є питання риторичне.
Але це точно – між нами щось містичне.