Є однокурсник Богдан у нас дивний,
Який рекорд напевне хоче встановить.
Боюсь не витримає мобільний,
Скоро зламається вже він!
Адже Богдан, по телефону,
Говорить мабуть цілий день.
Цікаво, як він в туалеті?
Напевне і туди бере!
Адже, що спить він з ним я знаю,
Й як їсть, він теж ним розмовляє.
Може не встиг він ним награтись,
Коли був зовсім немовлям?
Зате проблем у нас не буде,
Дарунок Боді вибирать,
Ми викинем його мобільний.
Й положим новий у кровать!