Весна закоханих сердець у зиму лине,
Життя поволі переходить в листопад,
А серденько, немов маленькая дитина,
Шукає всюди щастя, долі зорепад.
Цвіте весна, до Бога щастя лине,
Молитвою несеться з дикістю роки
А серденько, немов маленькая дитина,
Шукає прихистку від шторму, боротьби...
13.11.2012 року Львів
гарно, ніжно і лірично , бачу тепер, що ти згідний з моїм "в закоханих в душі завжди весна", тільки в тебе "в закоханих серцях" весна, дуже сподобалось, гарна ритмічність вірша
Андрій Яремко-Ярий відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00