завтра зумію для тебе воскреснути.
віриш?
я зможу. завтра о восьмій для тебе
воскресну.
зачекай зовсім трошки на день третій.
я вже померла.
забута всіма позавчора.
для тебе вже завтра.
за ті недо-, неза- вершені, буті
зустрічання кохання почування
усіх хто втрачав колись й загубить обов’язково
найкраще й найдорожче на світі
я зустрінусь із тобою завтра о восьмій
тільки прокинься вчасно
я за тих кому боліло, виривало із коренями
й нервами до самого живого
хто наполовину бродить по світу шукає і не знаходить
половинки віддам собою
хай беруть
хай вірять
хай люблять знову
через мене прощають відмову
втрату, усе що завгодно.
а для тебе я завтра зумію
не лишу тебе ніколи
як помру просто так навіть
то для тебе воскресну обов'язково.