Я відчуваю,
що небо зникло,
я ступаю,
але під ногами стихло.
Не чутно кроків
мільйонів потоків,
не чутно голосів
стільки років.
Не потрібно більше кохати,
не потрібно дружити,
просто зупинитися вдихати,
перестати жити.
Все так просто стала,
а як багато колись означало,
все так переживалось,
а тепер нічого не зосталось.