я буду з тобою ніжним
достатньо ніжним щоб не вбити
за те що є в тебе
і ніколи не мав я
за найкращу частину мене
в тобі
достатньо ніжним щоб любити тебе
|такою як ти є|
любити до останнього
свого останнього видиху
до вічного вдиху
тебе
чи до нестерпного болю
в проміжності кожного речення
кожного слова з тих які застрягали в мені
весь цей час
ЩО МИ БУЛИ РАЗОМ
бо я так і не спромігся
вимовити тебе
некрологом написаним власноруч
не зміг видихнути тебе
немов мертвий кисень
вирізати із себе
пухлини твоїх
посмішок
чи замовити масове вбивство
тебе і нашої спільної
пам’яті
та я надто кохаю
щоб лишити тебе
собі
живою
|всередині|
*фонова композиція –
Hate Sanctuary «Odes Mourantes»