Ніжний вечір, вітер ласкавий,
Шелест трав і пісня солов'я.
Приємна чорнота, але не вистача ще кави.
В руках - блокнот і ручка. Я..
Я невагомий, вільний. Без обмежень
Подорожую світом навпростець.
Крізь час і простір. І без застережень
Проникаю в суть речей та явищ.
липень,2012