Тобі не набридло любити мій мозок
своїм загадково-кумедним нічим?
люба, моя втома не без меж...
Якщо ти вважаєш, що є щось важливе,
то то є не секс...
Досить чекати, що воно з`явиться,
якщо ти думаєш, що любов
прилетить до тебе,
коли ти забажаєш...
Може досить висмоктувати ніжність
з порно-еротики?
Дивлячись фільми, які не
мають сенсу,
ти втрачаєш сенс свого буття,
тобто того,
чого ти ніколи не осягнеш.
Дівчинко, давай ти забудеш
усі почуття,
всеодно завтра тебе не буде
у моєму
дзеркалі...