Нічка темная заходить, ротик позіхає
сон в куточку заховався, і тебе чекає,
а повіки вверх то вниз, спатки закликають,
і забувши про усі турботи в ліжечку ти засинаєш...
Теплими вже стали одіяло і подушка,
А ти все ще слухаєш, як киця муркоче на вушко.
Хмарки зорі у собі ховають, вітер за вікном гуляє
А котик знову й знову для тебе співає.
Ось і місяць показався й вітру вже немає,
Песик Гавчик у дворі також засинає.
І ти спи, маленький, сили набирайся,
Щоби вирости здоровим й дарувати усім щастя...