Ідуть…
Слабкі двадцятирічні дідусі
Із виразкою шлунка
Майже усі…
Біженка без клунка:
(і БЕЗ ПОРЯТУНКУ)
«Ой трунку мій, трунку…»
Куди ж іти?..
Оспівана вдово,
Осміяна покритко,
Україно,
Я – твоє дзеркало!
І твоє яблуко надкушене мною
Во ім'я спокуси
Во ім’я любові
Во ім’я великої крові
Називається моїм кадиком…
Добрий усміх мого роду
Спадок від матері здоров'я
В душі клепається коса…
А трави духмяні до очманіння!..
Ой упаду хрестом – руки в сторони…