Вий мій джаз, давай їм жару,
Крий бруківкою асфальт,
Моє дно злітає в пару,
Розчиняє в ніц базальт.
Лий вино, буде чекати,
Саме зараз саме час,
Наша доля віддавати
В жертву нотам цілих нас.
Грай годинник ще годину,
Рвіть в екстазі ще струну,
Саксофонам й клавестині
Подаруймо ніч одну.
Грай мій джаз, вбивай печалі,
Запали цей цілий світ,
Відлітаймо в різні далі,
Або йдемо прямо в брід.
Пий вино, топи світанок,
Обертайся на сову,
Розважай своїх панянок,
Вибирай щораз нову.
Бий у бубен, грай у дзвони,
Розвивай своє ім'я,
Поховайтесь за колони,
Бо на ранок тільки я.