Прощай... Жорстокий світ нас розлучає...
Прощай... Я буду дуже сумувать...
Вогонь кохання тихо догорає,
Зовсім чучуть залишилось чекать...
Пощай... Тебе буде не вистачати...
Прощай... І як без тебе буду далі жить?
Так боляче тебе тут залишати,
Від болю серденько моє щемить...
Прощай... Навіщо нам з тобою розлучатись?
Прощай... "Прощай" так боляче тобі казать...
Ми іноді ще будем зустрічатись,
І в гості я тебе буду чекать...
Прощай... Ти не прийдеш уже ніколи...
Прощай... Так пусто стало на душі...
Розлука голкою у серці коле,
Неначе хтось туди встромив ножі...
Прощай... Прощай тепер уже назавжди.
Не будем вже ніколи ми разом...
Прощай... Ідеш від мене, а я
Розлуку п'ю гірким вином...