Рубай себе, розтерзуй на шматки,
Шукай гармонії в убитім серці
І справи всі поточні відклади,
Вони такі як ти навіки мертві.
І не кажи, що ти себе знайдеш -
Можливо і знайдешся в домовині
Щоденних скреготу. До біса меж!
Так хочеться колись пожити в мирі.
26.09.2012 року Львів