Наша осінь прийшла, щоб побачити місто,
Що у ногу із часом щоденно іде.
Тут нарешті вона вже захоче присісти,
Щоб на хвильку спочити, набратись ідей.
І постали нараз в нас красиві пейзажі,
Розмальовані в жовте дерева стоять.
Вітерець вже запрягся в новім екіпажі
Та погнав пустувати з волосся дівчат.
І щоденно в цій казці гуляють весілля,
Коровайність життя нам приносить нове.
Наша осінь прийшла, щоб спочити на хвильку -
Неодмінно назавжди набратись ідей.
22.09.2012 року Львів
я у Львові була тоді, коли квітла весна, але завдяки віршу можу точно уявити, що зараз відбувається на улюблених і таких чарівних вуличках. Дякую, гарний)
Андрій Яремко-Ярий відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00