Ікони не плачуть. Тому я не ікона. Тому Він не молитиметься до мене щодня вранці і ввечері.
А що роблять не з іконами? Їх спочатку носять в кишені, а потім викидають у смітник.
Залишається ставати іконою для таких самих викинутих ікон. З ними ти не будеш плакати/З ними ти не будеш радіти. …..
або лежати на смітнику завжди. можна навіть з надією, що колись Він повернеться, що колись з’явиться місце для Тебе знову.
У нього вже велика колекція, подерті кишені.
/не знаю,яка ще доля може чекати сміття.