Зміни мене...
Бо я себе не хочу.
Віддай мені себе
І обіцяй на віки бути.
І піднеси мене так високо над світом,
щоб один одного
ми не змогли забути.
Я лиш клубок...
страхів і мрій примарних.
А серце прагне щирих почуттів.
Збуди в мені і дай мені кохання,
очей дитячих блискіт золотий.
Стань тим, за кого і життя не шкода,
віддати чи прожити в щасті днів.
І кожну мить, даруй мені свободу від
марності печальних змін...
Зміни мене...
Бо я заради цього.
Готова стати краще в сто разів.
Та різне дуже "стати" і "готова"-
Зміни в мені рішучості порив.
І вирви із буденності, назавжди,
повагою і щирістю укрий.
І поряд хай ідуть дві долі наші
усе життя крізь вирії подій...́́́