Гнати треба циганів від оптимістів…. Вони використовують універсальний спосіб розбагатіти – втримують в голові негатив…. Коли ти продукуєш негатив, то тобі на допомогу приходить всесвіт й підкидує тобі на допомогу матеріальні блага…. Оптимісту того не треба, бо й так все гаразд…. Окрім Чорнобиля на теренах України немало в газетах теж негараздів виноситься: нас стало менше, зубожіють села, заробітчанам поза Україною краще, підлітки-наркомани, нестабільна економіка….
Ми вміємо придумляти, як з вас, мешканці марсельських кварталів, гроші мутити….