Я ще прилечу до тебе,
Ти небо моє, ти небо,
І сонця ласкавий промінь,
І вітру приємний гомін…
ЗаглЯну в твої небесні,
І знову наче воскресну,
І знову на мить-годину
Маленька і ніжна краплина!
Хай тільки миттєвість – перлинна…
Ти небо моє, не згуба,
І я не питала,чи люба,
Чи погляд сірого суму
Тобі до душі чи глуму.
Я просто жила крижинно,
А нині миті перлинні
І очі, пресиньо-сині.
Я ще прилечу до тебе,
Загляну в твої небесні,
І знову наче воскресну,
Я ще прилечу до тебе…