Кому: Юрию Проценко
Тема: З днем народження Юрасик! Тобі сьогодні 22 роки!
В цей день коли ти народився,
Я з твоїм папою напився,
А потім ми шампань стріляли,
Біля роддому у вікно,
Це було вже й не так давно!
Та роки бистро пролетіли,
Батьки твої чуть постаріли,
А ти дорослий став, гаплик
Своєї мами захисник.
Навчився пиво пить, курити,
Автомобіль руля крутити,
Та заробити якісь гроші,
Продавши речі не хороші!
А ще на відео знімати,
Весіль веселих оператор!
Дай бог тобі життя прожити,
І на роботу не ходити,
Здоровим будь! Смачне пий пиво
Та одружися всім на диво,
На тій щоби тебе любила
Та на роботу не гонила,
Була багата, гроші мала,
Із заду й переду давала,
На ніч у Бункер відпускала,
Тебе до ранку погулять,
Ну і сама не була блядь!
Зайди у Бункер, Гітлер Хай
Та й до утра собі бухай!