Коли дощило, то було завжди тепло. Не знаю чому так, але в дощ мені завжди з тобою тепло, і не лише на душі.
Наші ноги плуталися під ковдрою, руки обіймали величезну чашку чаю, а погляди бігали від екрану з фільмом до один-одного. Твої очі сяяли, а моя посмішка не дозволяла тобі заснути. Ми їли фісташкове морозиво великими ложками, і потім знову відігрівалися чаєм.
Тоді ми передивлялися найкращі фільми. Плакали від них, і сміялися до сліз. Я обожнювала такі дні. І після " Достучатся до небес" ми заснули щасливими, з посмішками на обличчях. Це були найтепліші дні.