Безсумнівно, в сему світі є щастя. Та підходимо ми до него по своєму. Кажда людина є особо цікавою, не такою, як ті, що нас оточують, хіба, ми чимось схожі, бо маєм щось спільне, обще в наших вподобаннях та характерах. Тілько не варт робити з себе мудрагелів. То є зайве й нікому не потрібне. Кажда людина прагне виражати своє "Я" і прагне до кращого, чистішого да світлого. То є добре. По правді кажу вам! Та все ж не каждий є Воїном Світла, не каждий виживає на сім світі, не каждий бореться проти темряви та спокуси, що роз`їдає нас немов саранча в бурих степах Азії. Се дуже смутно, дуже хвилює душу мою, а розум відмовляє приймати, що таке є і таке буває. В сих людей є своя історія, своє страждання, каждий має право на таке. Та чи каждий зрозуміє пройдений урок. Ось в чім причина. Нині я не буду мудрував над сими людьми, бо немаю права їх судити. Всему своє врємя і для каждого свій учитель. Життєвий шлях тяжкий, та того ніхто не казав, бо й на небесах бувають негаразди. Невірно думати, що усе пропало, бо у всьому є надія на краще, лиш би сильно вірити, бо по вірі вашій дасться! Пам`ятаймо се! А підходити до всякого діла і всяких негараздів потрібно з любов`ю. Віра, надія, любов, ось що є запорукою каждих людей, особо Воїнів Світла. Я багато мізкую над сим. Хочу втекти на лоно природи ради мудрості. Там є Свобода, що до побіди кличе! Побіда не над державством чи людьми, а над самим собов. Се дуже важно! Очиститись від земного бруду. Дуже важно.
Часто ми нарікаємо на час в котрому жиєм, та по правді нарікати нема чого, бо час завше той самий. Лише малюнки інші. А так усе незмінне, а те, що міняється, міняється, бо життя то справжннє і воно йде своїм шляхом, а час - се ілюзія, примара. Я си так гадаю.
ID:
355926
Рубрика: Проза
дата надходження: 07.08.2012 23:57:01
© дата внесення змiн: 07.08.2012 23:57:01
автор: Lord Black Jack
Вкажіть причину вашої скарги
|