На небі вже зійшла зоря,
І місяць показався...
А я так закохався...
А я так закохався...
На небо поглядаю..
І на тебе я чекаю...
Соловейко вже сховався..
А я не дочекався...
А я так хвилювався...
Чому ти не прийшла?
Чому мене ти не знайшла ?
У мене відповідь одна!
Ти вже не сама..
Ти з ним гуляєш
І палко його кохаєш...
А я тебе кохаю!
Без тебе я вмираю!
І серденько розриваю
Душа моя вмирає..
Для тебе пишу ці рядки
Прийди...прийди...прийди!