Ну ось стоїш за крок ти до мети,
Але чого вартує та мета ?
Й чи варто все ж таки іти туди
Та й чи дорога в тебе саме та ?
Що Боже скажеш , Ти мені на це?
Дай зрозуміти : що ,як і куди.
А не ховати помисли й лице
І сліпо йти лиш до мети.
Дай зрозуміти волю тут Твою,
Адже вона корисна і блага.
Й не просувати «правду» тут свою
І говорити ,що вона права.
Ось так стоїш за крок ти до мети,
Але хай краще буде це Його мета.
Щоб ти бува не наробив біди
Іди за Ним хоч доля й не проста