- Чом це, куме, ви веселий
Та радісний зранку?
Хіба вкинули собі вже
Горілочки склянку?
- Ні, це в мене вночі, куме,
Виникла ідея
Створить таке об’єднання
На честь Гіменея!
Зараз модно відвідувать
Клуб по інтересу,
Не хочете записатись
В гурток групенсексу?
Кум потилицю почухав –
Хто ж таке не хоче –
Аж лисина в нього впріла,
Загорілись очі.
- Тільки ж хочу запитати
Просто для проформи:
Чи є в тому об’єднанні
Правила чи норми?
Чи багацько людей буде
У нашому клубі?
Бо я ж, куме, ви знаєте -
Состою у шлюбі.
- Не багато, - кум до кума
Засміявся дзвінко, -
Тільки ви, та тільки я, ну…
Іще ваша жінка.
- Не дам же я на це згоди, -
Кум очима блиска.
- Ну раз так, тоді вас значить,
Вичеркнемо з списку!
Олена Бондар (Бондаренко)