Як жаль, що ти тоді пішла до нього
І в ньому ти знайшла мене!
А я хотів тоді чогось нового,
А я тоді хотів одну тебе!
Я так хотів, сім‘ю, дітей, родину,
Хотів свій дім і все таке…
Хотів тебе одну, тебе єдину,
Але у ньому ти знайшла мене!
Тебе він зрадить, він тебе покине!
Він піде далі… Він піде туди!
Йому не треба дім, сім‘я, родина,
Йому, повір, потрібна вже не ти!
Так жаль, та ти знайшла у ньому
Мою печаль, мою любов і гріх.
Так жаль, що ти прийшла додому
Сховатися від нього, сховатися від всіх!
Лиш ти, і ніч, і біль, і непокора
Німі думки і сльози на очах.
Твоя любов без мене, ніби, хвора!
І я без тебе квіткою прочах!
Але у ньому ти мене знаходиш,
І віриш, пам’ятаєш, як мені…
Йому даруєш і себе, і подих,
Але його ти не знайшла в мені!