Запах жінки - романтично зав’язаний шаль,
Круглі бедра і в очах таємниці вуаль.
Під звуки шпильок, вона гармонійно звучить,
Погляди мачо в обійми прагнуть зловить.
Та до коріння фальшива доросла ця гра,
Маленька дитина, промовить :
«Мамо, самотня тьотя пішла!»
Душа наче в прірву, Вічність – у мить,
Вона повільно пливе і швидко горить,
Її аромат – французьке кіно,
Ти вип’єш усе, та навряд чи це дно,
Тільки обман глибоких очей,
У домі багато не потрібних речей.
І все так красиво… У пабі сидить, -
«Я замовила страву! Смерть – принесіть!»
(16:45 – 17:52) 09.07.2012р.