Не кінець, а початок лише.
Покладаюсь на тебе цілком,
Бо довіра є понад усе.
Кохання без неї – це фантом.
Зусиль багато зроблю за те,
Щоб досягти у житті всього.
Та все для мене буде пусте,
Як погляду не бачу твого.
Одне лише ти маєш знати:
Втрачу все і упаду згори,
Та буду в обіймах тримати,
Ти лише люби мене, впусти.
Не кінець, а лише початок.
Тільки знаю, тебе кохаю.
З тобою кожен день це свято,
Без тебе час марно втрачаю.
Початок лише, а не кінець.
Це нашого життя старт новий,
В твоїх очах зірки і світ весь,
Руку дай і буду вічно твій.