Запроданці! Убивці! Бузувіри!
Шалені покидьки суспільства в комишах
Обділені зневір'ям - нуль без віри!
Лиш гроші у кишенях купами шумлять!
Убивці мови прикривають діри -
Свої, бо до чужих закинуте чуття!
Все пруться в депутати, командири,
А розуму не було, істини нема!
Але вбивають мову України -
Забув: вони лиш громадянами з нуля
Почали називатися мажори нині,
Проте брехня є видною завжди здаля.
Запроданці! Убивці! Бузувіри
Шалені покидьки суспільства в комишах
Обділені зневір'ям - нуль без віри!
Лиш гроші у кишенях купами шумлять!
03.07.2012 року Львів
Мабуть, справді дістало - три вірші на одну, але важливу тему
А є взагалі такі, що радіють цьому ? Я сам східняк, у побуті російськомовний, але ВСІ мої знайомі і колеги, РОСІЙСЬКОЮ, кажуть мені, що це дурість і так не можна...
Андрій Яремко-Ярий відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Тоді не буде в російськомовних українців стимулу вчити українську мову, а українська може згодом зникнути в центрі і на півночі України - все зведеться до "западенців"