До Європи не належим,
Хоч Європою ми є.
А Росія каже гучно:
“Не чіпай! То все моє!”
Хто ж ми,браття українці?
Нащо так ганьбим себе?
Де козацька та зухвалість?
Гордовитість наша де?
Безхребетними ми стали.
Сорому в очах нема!
Подивіться нашу Раду!
Геть усім!
Усім ганьба!
Позамилювали очі.
Топчуть,прають нашу гідність.
Мову нашу зневажають.
Брешуть,що кругом стабільність.
Боже! Як же цій Вкраїні
Треба голову підняти!
Скинути усю цю нечість!
Руссю вЕличною стати!
Не Росієй, не лякайтесь,
Володимирською Руссю!
Коли браття об’єднались
Думкою, відвагой, честтю.
Наша рідна Україна!
Ти не вмерла, не сконала!
Тебе діти твої рідні
Ланцюгами прикували!
Дихання тобі немає,
Серце стиснулось до болю.
Не терпи, збирись силАми,
І паскудникам дай бою!
Як же тОбі, моя ненька,
За життя твоє дісталось...
Бо красуня ти, розкішна!
Так усім кругом бажалась.
Вірю я, що є у Тебе
Ще прихованії сили.
Є надія, Українці!
Бути Вільній Україні!!!
А Ви не любите на коментарі відповідати?..
Чи просто не знаєте Як?..
Lora Vasko відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую за відгук на мої вірші.За браком часу я відповідаю на коментарі,та мабудь не на всі))...перепрошую...як тільки буду мати досталь часу,відповім усім,та ще й напишу свої))...ала я дуже рада гостям.
З повагою,Лора. www.loravasko.com
Вілька країна - коли економічно незалежна, тоді й фінансування знайдуться й на оборону. А якщо до влади добираються крадії з відкатами на газ...то і гривня скаче і люд бідніє...
Lora Vasko відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00