Я відчуваю себе літерою Ґе
Про яку зненацька всі забули
Хоча й не згадували
Вона для них завжди була минулим
Але для тебе? Я так вірив в те
Що для тебе, для нас, це ще не все
Бо я ще пам’ятаю твої чорні очі
Бо я ще пам’ятаю, як ти шепочеш
На вухо
Мені
Й кажеш, що «гніт» та «ґніт» два різних слова
Що «грати» та «ґрати» - вони з різного кола
А зараз…?
Я відчуваю себе літерою Ґе
Про яку зненацька всі забули
Хоча й не згадували
Просто відштовхнули
Невже й ти? А я так вірив в те
Що для тебе, для нас, це ще не все
Бо я ще пам’ятаю близький твій погляд
Бо я ще пам’ятаю тіла наші поряд
І як воно було…
Зненацька, цяцька
Амбіцій юнацьких
Перетворилася в людину
З виразом хижацьким
Чому
Чому
Чому