О,тіло наше!
О,крове наша!
Як зберегти тебе,не зруйнувати?
Як донести тебе,кому віддати?
Наші думки,ви наші коні,
Куди мчите ви,як навіженні?
І образ наш,неначе на долоні,
Чи шукає правди і любові?
Куди сховались ми,куди ми відійшли?
Кому віддать себе готові?
Що донести,що збудувати хочем ми?
Кого любити,що зрозуміти хочем ми?
Якщо себе ти зрозумієш,
Якщо себе віддать готовий,
Якщо й на мить не сумнівався!
Якщо ти говорить готовий...
Скажіть собі,ви свою правду,
Її на суд ви принесіть!
Не ошукайте ви себе!
Той вихор,тії коні,ви обуздайте їх,
Себе ви обуздайте!
Ви не скажіть собі,що "ні",
Ви " так " собі скажіть!