Як же повернути хоч на хвильку час,
Щоб повернулася молодість батьки для вас,
В дитинстві поблукати стежиною крутою,
Щоб мама була зовсім молодою.
Батько приголубив мужніми руками,
Не забути це не викреслити з роками,
Не повернути нічого, нема вороття,
Пішли вже ви рідні у вічне небуття.
Пішли спочивати за вік свій втомились,
В житті було все веселились, журились,
Радість пізнали та горе тяжке,
Для вас в моєму серці завжди місце є.
В душі той спомин ніколи не вбити,
Буду вас вічно рідненькі любити,
Буду любити завжди пам’ятати,
Вічний відпочинок вам в Бога благати.