Ти завітала в мої сни, навіщо й для кого,
дала мені можливість зрозуміти, що на світі не один.
Я не заслуговую стояти коло життя твого,
не заслуговую слідкувати за кількістю наших хвилин.
Кольором сонця накрита з головою до ніг,
чекаєш на щастя на протязі безглуздих ідей.
Знаєш, а колись можливо я завітаю на твій поріг,
щоб побачити квартиру наших майбутніх дітей.
Перегляну з радістю фотоальбоми твоїх батьків,
діти, ще такі веселі і пошуках щастя.
Шукали його серед гір і вершин, в снах морів,
бо не вірили в спільне для неба, для себе нещастя.
Ти завітала в мої сни, можливо для мене,
щоб дати можливість закохатись в очі твої живі.
Знаєш я житиму тільки для тебе,
щоб відчути майбутні хвилини на нас, на собі.