Чому подихом ми не
ходимо
очі в вікнах
мало світла
не помітно
що так цвітно
часом бродимо
та не подихом
може поглядом
навіть подумом
часом помахом
в чужих вікнах
нам там світло
та безквітні
очі в вікнах
не привітні
вже помітно
мало ходимо
в собі подумом
як же ж з подихом?