Я лиш прошу тебе одне:
Знайди мене.
Я буду довго-довго тут стояти,
Тебе чекати.
І сонце завтра рано зійде знову
День почнеться.
Він знову буде довгим і понурим
Все минеться.
Буздушними очима нас споглядає небо
Це його доля.
Тебе воно десь там побачить
І все пробачить.
Я лиш прошу тебе одне:
Знайди мене.